Collega in beeld: Monique

Nog maar 30 lentes jong en wel al 12,5 jaar bij de Scholtens Groep: Monique. ‘Ik ben na mijn stage blijven plakken, want ik heb het reuze naar mijn zin.’ Monique is werkzaam als secretaresse op de afdeling Verkoop en een bekend gezicht bij veel huizenkopers. Ze is een echte duizendpoot. Het ontwerpen van een advertentie of een bouwbord, het maken van een website of het vormgeven van een brochure; ze draait haar hand er niet voor om. ‘Het veelzijdige takenpakket maakt mijn werk extra leuk.’ Het afgelopen jaar werd er een extra beroep gedaan op de creativiteit en het aanpassingsvermogen van de afdeling: Zo boden we ‘personal shopping’, persoonlijke bezichtigingen voor 1 huishouden aan en organiseerden we kleine drive-by events.

Op dit moment houd ik mij bezig met de afrondende fase van de verkoop van de TOREN woningen in Hoorn. Daarnaast ben ik bezig met de voorbereidingen van verschillende andere projecten, waaronder ‘Rozenbuurt’ in Zwaag, een nieuwe wijk op de plek waar vroeger een rozenkwekerij was. We zijn al aan het nadenken hoe we dit project op termijn in de markt kunnen gaan zetten. Ook werk ik achter de schermen aan een nieuwe, uitgebreidere projectwebsite voor dit plan. ‘Een leuk en mooi nieuw project, waar ik veel zin in heb!’ Daarnaast zal Monique, zodra het weer veilig kan en mag leuke uitjes organiseren met haar collega’, want ze is ook nog eens de draaiende kracht binnen de personeelsvereniging.

Deel