Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Deel

"Als je het leuk vindt om complexe vastgoedprojecten op te pakken en hier creatief mee om te gaan, en je het een uitdaging vindt dat zaken niet altijd lopen zoals verwacht, dan is dit een baan voor jou."

Jouw agenda

“Een positieve dag daarin zit een overleg met de omgeving om daar draagvlak te creëren en het leukste is als je ziet, dat mensen dan enthousiast raken over het project wat we gaan maken. Minder leuk is het als een vergunning weer wordt uitgesteld vanwege ingekomen bezwaren.”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een tweelaagse kelder op op één meter afstand van een monumentaal pand maakt. Hoe maak je zo’n complex project zo eenvoudig mogelijk?

Het belangrijk dat je het overzicht weet te behouden, zodat de projectvoortgang niet in gevaar komt. Je bekijkt met de betrokken partijen welke handelingen noodzakelijk zijn, en welke extra wensen je daarbij kunt uitvoeren. Het is bijvoorbeeld echt nodig dat het monument wordt behouden en dat er geen scheuren ontstaan. Daarbij is het wenselijk dat de kelder zo snel en eenvoudig mogelijk gebouwd wordt.

Je probeert deze uitdagingen eerst zelf op te lossen, maar als je hulp nodig hebt, schakel je een interne adviseur in. Zij hebben namelijk meer verstand van technische aspecten en kunnen dan oplossingen aandragen. Jij als Projectontwikkelaar weet vervolgens hoe je dit advies zo eenvoudig mogelijk in de praktijk kunt uitvoeren. Zodra je een oplossing hebt gevonden, stel je een plan op en leg je dit vast in de gebruikelijke documenten.

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Groeipad Projectmanager

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Projectleider Projectmanager

→ Gesprek met HR en collega

→ Gesprek met HR en directielid

→ Assessment

→ Arbeidsvoorwaardengesprek

→ Aanbod

Is deze baan voor jou?