Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Deel

"Proeven op alle afdelingen, om te bouwen aan je toekomstige droombaan"

Jouw agenda

Voorbeeld uit de praktijk

Er wordt aan je gevraagd om een ankerplan uit te werken, hoe pak je dat aan?

Door de werkvoorbereider werd eerst goed uitgelegd wat precies de bedoeling was. Daarna ben ik stap voor stap gaan kijken hoe dit moest worden uitgevoerd en wat ik daarvoor nodig had.

Met mijn collega van de werkvoorbereiding heb ik samen de rekentool doorgelopen en daarna de tekeningen. Toen ben ik de slag gegaan met berekeningen en heb deze laten controleren door mijn begeleider van de werkvoorbereiding.

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Is deze stage voor jou?