Het familiebedrijf voor families van nu en voor de toekomst

3 generaties, met hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, brachten vanaf de oprichting in 1937, de Scholtens Groep waar het nu is: een modern familiebedrijf.

Samen ontwikkelen we om te bouwen aan de toekomst.

WERKEN BIJ SCHOLTENS

Et ut fuga. Tem eum venit volor sus, apiet laboriam volorro et alicate volenia parum fugit fugia eat. Dusapient fugitae cus dolo et molupta as volorianis.

Een plek waar je thuiskomt

De nieuwe werkelijkheid is een feit en Scholtens ziet kansen voor alle partijen. Om af te stappen van de traditionele bouw zet de Scholtens Groep zich neer als een frisse en veelzijdige onderneming. Met mensen die zich verdiepen in de laatste ontwikkelingen en innovaties om uw woon- of werkplek meerwaarde te geven. Die samen met u om tafel gaan om uw ideeën te vertalen in concrete gebouwen. En met mensen die het leuk vinden om nieuwe kennis en trends te integreren in hun werk, voor uw gemak en uw toekomst. Zij ontwikkelen en bouwen waar zij ook zelf in zouden willen wonen of werken. Dat maakt hen enthousiast en ambitieus: zij nemen geen genoegen met minder.

Nieuws

Van de eerste paal tot de laatste steen: je vindt het hier.

Werken in en aan je eigen omgeving?
Solliciteer.

Door het toenemend aantal projecten in onze portefeuille, als gevolg van de aantrekkende markt zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Waar ben jij goed in en wat kun jij ons bieden? Laat van je horen en stuur je open sollicitatiebrief of filmpje.