Toezichthouder / Opzichter

Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Altijd al willen werken in en aan je eigen regio? Help ons mee jouw en onze droom te realiseren! Ga jij voor kwaliteit en veiligheid en weet jij als geen ander de belangen van de opdrachtgever optimaal te behartigen? Dan ben jij de toezichthouder/opzichter die wij zoeken! Als toezichthouder/opzichter ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de veiligheid van onze projecten. Hierbij werk je oplossingsgericht en ben je gedreven èn bedreven in je vak. Dit doe je samen met een aantal enthousiaste collega’s. Dat voelt als thuiskomen!


Als toezichthouder/opzichter ben je klantgericht en een teamspeler. Je hebt overwicht binnen het uitvoeringsproces en bent technisch sterk. Je hebt actuele kennis van de wet-en regelgeving en een brede kennis van installaties. Je hebt ervaring als bijvoorbeeld hoofdopzichter bij complexe nieuwbouw.

Jouw profiel

  • Afgerond Diploma HBO-Bouwkunde
  • Klantgericht en enthousiast
  • Proactieve werkhouding 
  • Flexibel en probleemoplossend vermogen 
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Kennis van ISO en VCA
  • Voorkeur opleiding BNA/VTS

 

Jouw kansen

Wil je ook werken in en aan je eigen regio bij de Scholtens Groep? Bouw met ons mee aan de toekomst van je buurt in je buurt. We werken met de nieuwste bouwmethodieken, je hebt ruimte om zelf invulling te geven aan je eigen ontwikkeling samen met onze Talent Officer. Ook heb je een leuke groep collega’s waar je mee kunt lachen en samen creëren we plekken waar je thuiskomt. Scholtens Groep, dat voelt als thuiskomen! 


Deel

"Wil jij trots zijn op de projecten die je oplevert en ben je altijd samen met je team bezig om technisch complexe vraagstukken op te lossen? Vind je het juist een sport om zaken die niet altijd lopen zoals verwacht toch voor elkaar te maken? Dan is dit een baan voor jou."

Jouw agenda

“Een topdag voor mij is als we een project kunnen opleveren met 0 opleverpunten aan een tevreden opdrachtgever!”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een tweelaagse kelder op op één meter afstand van een monumentaal pand maakt. Hoe maak je zo’n complex project zo eenvoudig mogelijk?

Het belangrijk dat je het overzicht weet te behouden, zodat de projectvoortgang niet in gevaar komt. Je bekijkt met onze vaste onderaannemers en leveranciers wat ervoor nodig is om een snelle bouwtijd te kunnen halen. Het is bijvoorbeeld echt nodig dat het monument wordt behouden en dat er geen scheuren ontstaan. Daarbij is het wenselijk dat de kelder zo snel en eenvoudig mogelijk gebouwd wordt.

Je probeert deze uitdagingen eerst zelf op te lossen, maar als je hulp nodig hebt..

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Bouwplaatsmanager

→ Gesprek met HR en Projectleider

→ Gesprek met HR en collega

→ Assessment

→ Arbeidsvoorwaardengesprek

→ Aanbod

Is deze baan voor jou?