Bouwplaatsmanager

Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Kom ook werken in en aan je eigen omgeving bij de Scholtens Groep. Waar je kunt lachen met je collega’s en waar je werkt om nieuwe dingen te leren waardoor we samen weer verder kunnen ontwikkelen.

De bouwplaats is een mini wereld op zich: leveranciers brengen grondstoffen en onze timmerlieden, vaste installateurs en metselaars bouwen een nieuwe plek. Met het uitvoeringsteam creëren we zo samen een nieuwe wijk, een nieuw gebouw, een nieuw thuis. Wil jij hier leiding aan geven? Ben jij een planner, heb je oog voor veiligheid en voor de mensen in je team? Wordt onze bouwplaatsmanager en bouw mee aan de wereld van de toekomst. 

                                                                       Jouw profiel

We zijn op zoek naar een ervaren collega met passie en drive, die organisatorisch sterk is. Je combineert je technische kennis met goede communicatieve vaardigheden, waarbij je je op ieder niveau kunt aanpassen. Je bent ondernemend en houdt jezelf goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en staat open voor de veranderingen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen.

                                                                      Jouw kansen

Wil je ook werken in en aan je eigen regio bij de Scholtens Groep? Bouw met ons mee aan de toekomst van je buurt in je buurt. Je werkt met de nieuwste bouwmethodieken, hebt ruimte om zelf invulling te geven aan je eigen ontwikkeling en een leuke groep collega’s waar je mee kunt lachen. 
Samen creëren we plekken waar je thuiskomt. Scholtens Groep. Dat voelt als thuiskomen.


Deel

"Wil jij trots zijn op de projecten die je oplevert en ben je altijd samen met je team bezig om technisch complexe vraagstukken op te lossen? Vind je het juist een sport om zaken die niet altijd lopen zoals verwacht toch voor elkaar te maken? Dan is dit een baan voor jou."

Jouw agenda

“Een topdag voor mij is als we een project kunnen opleveren met 0 opleverpunten aan een tevreden opdrachtgever!”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een tweelaagse kelder op op één meter afstand van een monumentaal pand maakt. Hoe maak je zo’n complex project zo eenvoudig mogelijk?

Het belangrijk dat je het overzicht weet te behouden, zodat de projectvoortgang niet in gevaar komt. Je bekijkt met onze vaste onderaannemers en leveranciers wat ervoor nodig is om een snelle bouwtijd te kunnen halen. Het is bijvoorbeeld echt nodig dat het monument wordt behouden en dat er geen scheuren ontstaan. Daarbij is het wenselijk dat de kelder zo snel en eenvoudig mogelijk gebouwd wordt.

Je probeert deze uitdagingen eerst zelf op te lossen, maar als je hulp nodig hebt..

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Bouwplaatsmanager

→ Gesprek met HR en Projectleider

→ Gesprek met HR en collega

→ Assessment

→ Arbeidsvoorwaardengesprek

→ Aanbod

Is deze baan voor jou?