Projectontwikkelaar

Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Ben jij creatief? Beschik je over probleemoplossend vermogen? En ben je goed in plannen en organiseren? Dan ben jij mogelijk de projectontwikkelaar die wij zoeken! Vanaf de eerste stappen van acquisitie tot aan de oplevering aan toe, draag je de verantwoordelijkheid voor de realisatie van een toonaangevend project. 

Verder denk je met ons mee op het gebied van duurzaamheid en productontwikkeling. Je houdt rekening met financiële, kwalitatieve en planningsuitgangspunten om een zo optimaal mogelijk product te kunnen leveren aan onze klanten. Je bent op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en zo kun je optimaal inspelen op de wensen van onze klanten.

                                                                           Jouw werkzaamheden

 • Uitvoeren haalbaarheidsonderzoek
 • Opstellen exploitatieoverzicht
 • Beoordelen van het stedenbouwkundig plan
 • Raming van kosten infra en bouwkunde laten uitvoeren
 • Toetsen aan programma van eisen
 • Opstellen verkoopplan samen met de verkoopmanager
 • Samenstellen van het juiste projectteam
 • Budget- en voortgangscontrole projecten
Jouw profiel

 • HBO- of WO-niveau Bouwkunde/Vastgoed/Ontwikkeling
 • Afgeronde opleiding projectontwikkeling
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de bouw en projectontwikkeling
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Klantgericht
 • Netwerker
 • Doorzetter
 • Acquirerend vermogen
 • Innovatief en creatief

                                                                      Jouw kansen


Wil je ook werken in en aan je eigen regio bij de Scholtens Groep? Ontwikkel met ons mee aan de toekomst van je buurt in je buurt. Je werkt met de nieuwste technieken, je hebt de ruimte om zelf invulling te geven aan je ontwikkeling samen met onze Talent Officer en je werkt samen met een leuke groep collega’s waar je mee kunt lachen. Scholtens Groep, dat voelt als thuiskomen!

Deel

"Als je het leuk vindt om complexe vastgoedprojecten op te pakken en hier creatief mee om te gaan, en je het een uitdaging vindt dat zaken niet altijd lopen zoals verwacht, dan is dit een baan voor jou."

Jouw agenda

“Een positieve dag daarin zit een overleg met de omgeving om daar draagvlak te creëren en het leukste is als je ziet, dat mensen dan enthousiast raken over het project wat we gaan maken. Minder leuk is het als een vergunning weer wordt uitgesteld vanwege ingekomen bezwaren.”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een tweelaagse kelder op op één meter afstand van een monumentaal pand maakt. Hoe maak je zo’n complex project zo eenvoudig mogelijk?

Het belangrijk dat je het overzicht weet te behouden, zodat de projectvoortgang niet in gevaar komt. Je bekijkt met de betrokken partijen welke handelingen noodzakelijk zijn, en welke extra wensen je daarbij kunt uitvoeren. Het is bijvoorbeeld echt nodig dat het monument wordt behouden en dat er geen scheuren ontstaan. Daarbij is het wenselijk dat de kelder zo snel en eenvoudig mogelijk gebouwd wordt.

Je probeert deze uitdagingen eerst zelf op te lossen, maar als je hulp nodig hebt, schakel je een interne adviseur in. Zij hebben namelijk meer verstand van technische aspecten en kunnen dan oplossingen aandragen. Jij als Projectontwikkelaar weet vervolgens hoe je dit advies zo eenvoudig mogelijk in de praktijk kunt uitvoeren. Zodra je een oplossing hebt gevonden, stel je een plan op en leg je dit vast in de gebruikelijke documenten.

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Groeipad Projectmanager

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Projectleider Projectmanager

→ Gesprek met HR en collega

→ Gesprek met HR en directielid

→ Assessment

→ Arbeidsvoorwaardengesprek

→ Aanbod

Is deze baan voor jou?