Timmerman Service en Nazorg

Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Heb jij twee rechterhanden, heb je oog voor detail en ben je klantgericht? Dan zoeken wij jou als
onze Timmerman Service en Nazorg bij de Scholtens Groep. Als Timmerman ben je werkzaam op
de afdeling nazorg en ben je voor onze klanten en opdrachtgevers de redder in nood. Zo draai jij je hand niet om voor het demonteren van raam, het goed laten sluiten van een deur of het plaatsen van een nieuw stopcontact. Op die manier laat je klanten tevreden achter in hun nieuwe woning.

Wij zijn op zoek naar een ervaren collega met passie en drive, die technisch sterk is. Je combineert je
kennis en vaardigheden met een klantgerichte- en dienstverlenende instelling. Je bent positief, houdt
jezelf goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en staat open voor veranderingen. Verder kun je een goede en technische beoordeling maken van iedere klacht en deze verder uitzetten bij één van onze onderaannemers.

Jouw profiel

 • Allround timmerman;
 • Klantgericht;
 • Probleemoplossend;
 • Passie voor het vak en aanstekelijk enthousiasme;
 • Proactief en zelfstandig;
 • Technisch onderbouwd;
 • Minimaal vijf jaar ervaring.


Ons aanbod


 • Intentie om voor langere tijd het contact aan te gaan;
 • Laptop, IPhone en auto;
 • Leuk en hecht team, actieve personeelsvereniging, vrijmibo;
 • Gezamenlijke trainingen én persoonlijke trainingsmogelijkheden.

Jouw kansen

Wil je ook werken in en aan je eigen regio bij de Scholtens Groep? Bouw met ons mee aan de toekomst van je buurt in je buurt. Je werkt met de nieuwste bouwtechnieken, je hebt ruimte om zelf invulling te geven aan je ontwikkeling samen met onze Talent Officer en je werkt samen met een leuke groep collega’s waar je mee kunt lachen. Scholtens, dat voelt als thuiskomen!

Deel

"Heb jij twee rechterhanden? Werk je nauwkeurig ben je technisch en hou je ervan om in een team aan leuke projecten in je regio te werken? Dan is dit een baan voor jou."

Jouw agenda

“Mijn dag is helemaal goed als ik de opleverpunten voor de koper allemaal netjes heb opgelost en de koper helemaal blij en tevreden zijn woning kan betrekken. Snel en netjes iets voor elkaar maken, daar hou ik van!”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een waterdichte aansluiting maakt met een lastig detail. Hoe pak je dit aan?

Het belangrijk dat je eerst goed de tekeningen bekijkt. Een goed voorbereiding  op het daadwerkelijke timmerwerk is het halve werk! Het gaat om zorgvuldig meten, overleggen, inspecteren en controleren: kleine fouten in de bouw kunnen later namelijk grote gevolgen hebben. En wij bouwen alleen waar we zelf in zouden willen wonen en werken!

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Groeipad Timmerman

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Timmerman

→ Gesprek met HR en Uitvoerder

→ Assessment

→ Arbeidsvoorwaardengesprek

→ Aanbod

Is deze baan voor jou?