Junior Bouwplaatsmanager

Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Kom ook werken in en aan je eigen omgeving bij de Scholtens Groep. Waar je kunt lachen met je collega’s en waar je werkt om nieuwe dingen te leren waardoor we samen weer verder kunnen ontwikkelen.

De bouwplaats is een miniwereld op zich: leveranciers brengen grondstoffen en onze timmerlieden, vaste installateurs en metselaars bouwen een nieuwe plek. Met het uitvoeringsteam creëren we zo samen een nieuwe wijk, een nieuw gebouw, een nieuw thuis. Wil jij hier een steentje aan bijdragen? Ben jij goed in plannen, heb je oog voor veiligheid en werk je graag samen? Word dan onze Junior Bouwplaatsmanager en bouw mee aan de wereld van de toekomst!. 

                                                                       Jouw profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste schoolverlater die klaar is om aan de slag te gaan. Je hebt passie en drive, bent organisatorisch sterk en leert snel. Je combineert je technische interesse met goede communicatieve vaardigheden en bent niet bang om vragen te stellen. Je bent leergierig, houdt jezelf goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en staat open voor veranderingen.

                                                                      Jouw kansen

Wil je werken in je eigen regio bij de Scholtens Groep? Bouw met ons mee aan de toekomst van je buurt, in je buurt. Je werkt met de nieuwste bouwmethodieken, hebt ruimte om jezelf te ontwikkelen en een leuke groep collega’s waar je mee kunt lachen. Samen creëren we plekken waar je thuiskomt.

Scholtens Groep. Dat voelt als thuiskomen.

Deel

"Proeven op alle afdelingen, om te bouwen aan je toekomstige droombaan"

Voorbeeld uit de praktijk

Hoe kun je in de bouw standaardiseren en tegelijkertijd toch maatwerk leveren?

Het ‘standaard woningen project’ vond trainee Stefan het meest interessant. Hij ging op onderzoek uit en startte hierbij in het ‘heden’. Hoe bouwt ons bedrijf op dit moment grondgebonden woningen. En welke types worden het meest gerealiseerd? Van werktekening tot details, tot planning en bouwplaats inrichting. Stefan liep het allemaal na.

Uiteindelijk ging hij aan de slag met een zeer gewild type woning waar hij vooral een focus had op de standaard uitvoeringsrichtlijnen voor luchtdicht bouwen. ‘Dat is mijn leukste opdracht geweest’. Stefan bracht vrijwel zelfstandig alle elementen in beeld hoe wij onze woningen luchtdicht en kwalitatief bouwden, van ruwbouw tot afbouw…

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Is deze baan voor jou?