Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Deel

"Wil jij altijd alles tot in de puntjes geregeld hebben? Is bij jou afspraak = afspraak en kun je duidelijk zaken communiceren en vastleggen? Hou je ervan om samen met je collega’s iets voor elkaar te krijgen door snel te schakelen maar absoluut door een fijne samenwerking? Dan is dit een baan voor jou."

Jouw agenda

“Ik heb een goede dag als we samen met onze leveranciers onze klant een mooie en goede oplossing kunnen bieden voor een technisch probleem. Niet altijd is het leuk als we alles technisch hebben uitgewerkt en er dan nog allerlei wijzigingen achteraf moeten worden doorgevoerd.”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een tweelaagse kelder op op één meter afstand van een monumentaal pand maakt. Hoe maak je zo’n complex project zo eenvoudig mogelijk?

Het belangrijk dat je het overzicht weet te behouden, zodat de projectvoortgang niet in gevaar komt. Je bekijkt met onze vaste onderaannemers en leveranciers wat er voor nodig is om een snelle bouwtijd te kunnen halen. Het is bijvoorbeeld echt nodig dat het monument wordt behouden en dat er geen scheuren ontstaan. Daarbij is het wenselijk dat de kelder zo snel en eenvoudig mogelijk gebouwd wordt.

Je probeert deze uitdagingen eerst zelf op te lossen, maar als je hulp nodig hebt dan zijn er diverse collega’s met wie je kunt sparren.

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Groeipad Werkvoorbereider

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Bouwplaatsmanager

→ Gesprek met HR en Projectleider

→ Gesprek met HR en collega

→ Assessment

→ Arbeidsvoorwaardengesprek

→ Aanbod

Is deze baan voor jou?