Vereisten

Wat je krijgt

Functieverdeling

Vacature

 

Deel

"Heb jij twee rechterhanden? Werk je nauwkeurig ben je technisch en hou je ervan om in een team aan leuke projecten in je regio te werken? Dan is dit een baan voor jou."

Jouw agenda

“Mijn dag is helemaal goed als ik de opleverpunten voor de koper allemaal netjes heb opgelost en de koper helemaal blij en tevreden zijn woning kan betrekken. Snel en netjes iets voor elkaar maken, daar hou ik van!”

Voorbeeld uit de praktijk

Het is de bedoeling dat je een waterdichte aansluiting maakt met een lastig detail. Hoe pak je dit aan?

Het belangrijk dat je eerst goed de tekeningen bekijkt. Een goed voorbereiding  op het daadwerkelijke timmerwerk is het halve werk! Het gaat om zorgvuldig meten, overleggen, inspecteren en controleren: kleine fouten in de bouw kunnen later namelijk grote gevolgen hebben. En wij bouwen alleen waar we zelf in zouden willen wonen en werken!

Groeipad

De Scholtens Groep heeft een ruim opleidingsbudget en een Talent Officer die zich volledig richt op je persoonlijke-en professionele ontwikkeling. Ze houden daarnaast nieuws-cafe’s waarbij collega’s hun kennis delen en je kunt je opgeven voor Trendtrainingen.

Groeipad Timmerman

Werken bij de Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

Jouw collega’s

Maandelijks lichten we de verhalen achter de mensen uit. Lees mee met de werkzaamheden van jouw toekomstige collega’s. Dat voelt als thuiskomen.

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure Timmerman

→ Gesprek met HR en Uitvoerder

→ Assessment

→ Arbeidsvoorwaardengesprek

→ Aanbod

Is deze baan voor jou?